Afvoer ontstoppen Roosendaal

Stroomt het water in uw toilet, douche of gootsteen niet meer weg? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een specialist. Graag helpt hij u, waterschade en ander ongemak te voorkomen. Een afvoer ontstoppen kan vandaag al, dus hoe vroeger u belt, hoe eerder u geholpen wordt.

Wat zit er in uw afvoer?

Dit is een van de eerste vragen die onze specialist u zal stellen. Als u het antwoord niet weet, dan geeft het niets. Onze expert komt er toch wel achter! Maar misschien heeft u per ongeluk wel iets in de afvoer laten vallen. Onze specialisten staan in ieder geval nergens meer van te kijken, ook niet van verstoppingen door:

 • olie of vet
 • haren
 • etensresten
 • zeepresten
 • tandpasta
 • verfresten
 • speelgoed
Resten kunnen in de leidingen blijven plakken en steeds dikker worden. Zo wordt de diameter van uw buizen steeds verder verkleind. Voorwerpen die blijven steken kunnen door eerdere ontstoppingspogingen nog dieper in het riool belanden. U schiet al in de stress? Niet nodig. Onze riooldeskundigen kunnen alle soorten blokkades verwijderen.

Afvoer ontstopping: hoe gaat onze expert te werk?

De ontstoppingsmethode is afhankelijk van de aard en de ernst van de verstopping. Onze vakman gebruikt meestal een frees om een blokkade in een afvoer te verwijderen. Is de blokkade zeer hardnekkig, dan kan ook een professioneel hogedrukapparaat worden ingezet. Misschien wordt de verstopping wel veroorzaakt door iets ernstigers? Denk bijvoorbeeld aan:

 1. leidingbreuken
 2. wortelgroei in de riolering
 3. verschoven leidingen door verzakking
Als onze specialist een dergelijk probleem vermoedt, kan hij een inspectie uitvoeren. Hier zijn extra kosten aan verbonden, maar hij zal deze niet uitvoeren voordat u uw akkoord heeft gegeven. Met een rioolcamera of met een rookgenerator kunnen dan eventuele gebreken in uw riolering worden opgespoord.

Kosten afvoer ontstoppen Roosendaal

We weten uit ervaring dat verstoppingen verschillende oorzaken kunnen hebben. Niet alle blokkades zijn ook even makkelijk op te lossen. Onze riooldeskundige zal de kosten bepalen op basis van de verrichte werkzaamheden en het aantal werkuren. Eventuele reparaties en inspecties worden ook in rekening gebracht. Bij het bepalen van de kosten beloven we u het volgende:

 • Geen uitvoer van onnodige werkzaamheden.
 • U weet altijd precies waar u voor betaalt.
 • Zijn er extra werkzaamheden nodig, bijvoorbeeld omdat het probleem complexer is dan gedacht? Dan zal onze specialist u op tijd inlichten.

Hulp nodig bij een afvoer ontstopping? Pak uw telefoon!

De vaat staat stil. Het toilet weigert dienst. Uw bad staat al een dag vol met water. Dit soort problemen kunnen binnen een dag opgelost worden als u onze rioolvakman uit Roosendaal belt. Hij kan u op elke dag van het jaar bijstaan: ook in het weekend en op feestdagen. Twijfel niet, maar bel ons!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!